sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Monipuolinen lenkkeily

Yhteistyössä Fitverstas

Mulla on nyt neljä viikkoa takana toimivia kotitreenejä, PR-tiimiin pääsyn ansiosta. Oon saanut liikunnan takaisin arkeen mukaan, se olikin mun tavoite. Lihaskuntotreenien lisäksi ohjelmiin kuului toki lenkkejäkin. Yllättäen niistä lenkeistä tuli osa koko perheen yhteistä ulkoilua. Siinä saakin kolme kärpästä yhdellä iskulla; yhteistä aikaa, liikuntaa ja lopuksi esikoiselta ylimääräiset energiat pois puistossa. Pitääkin lenkkeillä nyt ahkerasti kun on vielä näin upeat syyssäät.

Täytyy myöntää etten viime vuosina oo ollut kovin innokas lenkkeilemään. Mielummin lähdin ryhmäliikuntatunnille tai salille hikoilemaan. Olen ehkä hieman huono pukeutumaan ulos, aina on liikaa tai liian vähän päällä. Parin viime vuoden aikana oon kuitenkin hankkinut kaikkea aluskerrastosta toppahousuihin. Tilanne alkaa olla aika hyvä kaikilta osin. On monta eri kerrastoa, kuorivaatteet, toppavaatteet sekä kevyet juoksuvaatteet. Juoksutakki oli ostoslistallani viimeisenä ja tietysti kun netistä halusin edullisen tilata, niin koko oli väärä ja nyt odottelen oikeaa saapuvaksi. Juoksukenkien hankintani oli melkoinen tragikomedia, siitä saan kirjoitettua kokonaisen postauksen.


Olen lievästi jo ihastunut lenkkeilyyn sillä joka kerta ei tarvitse juosta samaa reittiä tai kävellä edestakaisin samoja polkuja. Koko perheen kesken on ihana tehdä rauhallisia kävelylenkkejä lähiympäristössä, lenkin päätteeksi voi poiketa kahville tädin luo. Kolme vuotiaan kanssa on mukava lähteä kahdestaan ja keskittyä kuuntelemaan mitä hän sanoo. O kun on vasta viime kuukausina alkanut enemmän puhua niin jutut ovat melko hullunkurisia välillä. Juttuokion jälkeen voi mennä vielä lähipuistoon purkamaan loput energiat. Jos taas kuopuksella on päiväuniaika ja sisällä ei meinaa uni maistua voi hänet pukea vaunuihin unille ja samalla saa pienen lisävastuksen kävelyyn. Matkan saa kuitenkin tehdä tavallaan yksin omien ajatustensa kanssa. Luxusta on kun pääsee kovasykkeiselle juoksulenkille yksin musat korvilla.


Olis myös hauska joskus käydä jonkun kaverin kanssa lenkillä ja juoruta naisten kesken. Tässä meidän asuinalueella on kyllä hirveesti lapsiperheitä, niin enköhän mä jonkun lenkkikaverin vielä naapuristakin löydä.

Miten sä lenkkeilet mieluiten?

2 kommenttia:

  1. Mieluiten en lenkkeile :D Hahaha en tiedä miten siitä oppisi pitämään, ei oikein ole miun juttu! Liikun kyllä mielelläni uiden, pomppien tai miten vaan mutta lenkkeily, nouh! Ehkä just jos olis joku kaveri kenen kanssa olis sama tempo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en tosiaan aiemmin oo kauheesti tykännyt. Ja nytkin välillä tulee sellanen että turhaa päämäärätöntä harhailua, mutta ulkona yleensä molemmat lapset on tyytyväisiä niin mieli lepää :D

      Poista

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)