lauantai 5. marraskuuta 2016

Ihana ilma ja Ihanat pipot!

Yhteistyössä Superyellow

Oon ollut viime aikoina todella väsynyt, mutta tuo maahan ilmestynyt ohut lumipeite, kirkas auringonpaiste ja pikku pakkanen piristää kummasti. Sopivasti näille keleille meille tuli eilen postissa uudet pipot. Yllättäen värivalinta oli keltainen. Ennen lapsia en tykännyt keltaisesta yhtään ja nykyään se on yksi lemppareista. Ja yleensä aina jos vaihtoehtona on keltainen niin valitsen sen, varsinkin O:lle.

Superyellow on mulle uusi tuttavuus, joka löytyi I Love Me -messuilta. Heidän pisteellä oli kova kuhina ja pipot jo aika vähissä sunnuntai-iltapäivällä. Itsekin olin jo niin väsynyt etten jaksanut enää keskittyä valitsemaan pipoja. Pipot jäi kuitenkin harmittamaan niin laitoin seuraavalla viikolla Superyellow:lle viestiä.


Tilattiin kolme pipoa mulle, J:lle ja O:lle. Sekoilin kuitenkin kokojen kanssa niin pipo olikin sopiva A:lle. Tätä pipoa ei ole O:n kokoisena, mutta hän saa valita jonkun muun mieleisensä pipon.


Näissä meidän pipoissa on puolet villaa ja puolet akryyliä. Valikoimasta löytyy myös merinovillaisia pipoja. Eri malleja on monia ja mä vielä mietin jotain tupsutontakin mallia itselle. Myös rusettisomisteiset on nättejä. Te lukijat saatte -20% koodilla november20 alennus on voimassa marraskuun loppuun. 

Onko Superyellow ennestään tuttu? Kerro mulle mikä on sun lempparimalli?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)