lauantai 3. joulukuuta 2016

Handmade with love

Kävin pari viikkoa sitten Suomen Kädentaito messuilla, kaikkina kolmena päivänä. En tiedä miksi en ole aiemmin käynyt noilla messuilla. Nähtävää oli paljon ja liikaakin. Mun mielestä ne sais alkaa jo torstaina niin ehtis paremmin käydä kaiken läpi. Toisaalta saman asian ajaisi kun pääsisi rauhassa ilman lapsia. Perjantaina mulla oli molempien poikien lisäksi kahdet lisäkädet, onneksi. Yksin en olisi sinne väenpaljouteen lähtenyt poikien kanssa. Lauantaina sitten pääsin kahdestaan tätini kanssa muutamaksi tunniksi rauhassa kiertelemään. Sunnuntaina sitten kävin vain pikaisesti noutamassa arvontavoiton ja moikkaamassa yhtä kaveria. Ensi vuodeksi varasin jo koko viikonlopun vapaaksi. :DKeskeneräisenä on tällä hetkellä aika monta työtä. Tekeillä on parikin eri mattoa. Vaalea tosin valmistui jo. Otin näitä kuvia jo jokunen päivä sitten.

Tämä A:lle tuleva hupparikin on jo paria kerrosta, nappeja ja päättelyä vaille valmis. Ne ärsyttävimmät hommat jää aina roikkumaan. Varsinkin tämän työn kohdalla kun pääteltäviä lankoja on enemmän kuin yksi. Ps. Vihaan myös nappien ompelua. Saa nähdä ehtiikö Tämä A:n käyttöön ollenkaan.


Minä vannoutunut virkkaaja aloitin neuletyön ensimmäistä kertaa sitten yläasteen, paitsi jos muutama käsivarsineulontatyö jätetään pois laskuista. Etsin koko syksyn mieleistä neuletakkiin tuloksetta. Messuilla päätin tehdä sellaisen itse ja ostin langat. Aloitin tämän neulontaurani melko pienestä työstä.Siinä vain muutama keskeneräinen työ. Näiden lisäksi mulla on muutama jouluhomma tekemättä, kylppäriin pitäisi ainakin pari koria saada aikaiseksi. En vaan tykkää nykyään virkata koreja sen ärsyttävän käännös kerroksen takia. :D

Onko muilla liikaa inspiraatiota?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilmoitit käynnistäsi :)